Почетна / Избор на Уредникот / Кој има пари ќе се образува, кој не…

Кој има пари ќе се образува, кој не…

Во Штип за он лајн настава се регистрирале малку повеќе од 50 проценти од учениците.Остана проблемот останатите, кои немаат ниту компјутер, уште помалку лап топ, или таблет.Имаат мобилни телефони, но на нив не е можно следење на он лајн наставата.Како да се дојде до машина вредна 15.000 денари.Бројот на учениците кои не се логирале, е бројот на процентуалната сиромаштија преку училиштата.Секако бројот на сиромашните е уште поголем.дојдовме до дереџе, кој има пари ќе учи, кој не ќе остане духовен инвалид, но не по своја вина.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *