Радио Штип
Избор на Уредникот Спорт

Легитимно нелигитниот ОФС го подрджува Сејдини за претседател на ФФМ

Легитимно нелигитиманиот претседател на ОФС Димитар Џонов вчера бил во Кичево на “бацување“ рака кај Мухамед Сејдини,  и тоа во Кичево, за да му честита на кандидатурата за претседател на ФФМ.

Покрај “баци“ рака, Џонов ветил дека и ОФС Штип ќе ја подржи кандидатурата на Сејдини.Попладнево во Хотел Изгрев покрај гезмето тие три четворица мешетари кои никој не ги делегирал, со чашка и по некоја салатка ќе ја подржат кандидатурата на Мухаме Сејдини од Кичево.Мотивите се јасни, и се именувааТ ПРИВИЛЕГИИ.

Слични Новости

Уште една селска свадба на Нејмар

trajce jovanov

Владата создава медиумски протекционизам и хаос.

trajce jovanov

Дамјан Стојчев, јуниорски пион-понг првак

trajce jovanov

Leave a Comment