Радио Штип
Избор на Уредникот Македонија

Летоци “100 најголеми лаги на Зоран Заев“

Штип осамна преплавен од летоци со наслов “100 најголеми лаги на Заев“.Не е познат издавачот на овој пaмфлет, бидејќи не се потпишале на него како автори.“Лагите“ на Заев се поделени во повеќе групи:Националните интереси, инфраструктурата, економијата, здравството, пензиите, социјална политика, за младите, за земјоделците, правосудство и и безбедноста екологијата.

Непознатите автори најавуваат продолжение на критиката кон Заев и неговата влада.

Штипјани замолуваат, организаторите да не ги расфрлаат летоците како отпад, туку да ги делат или оставаат на позиции достапни за граѓаните, без притоа да бидат комунален отпад.

Слични Новости

Никој не е виновен.Виновни се СВР и новинарите.

trajce jovanov

ЕВН сега е „Електродистрибуција“. Како и да се вика “ценовен шок“ ве чека.

trajce jovanov

Одлета “Бубамара“ за Влатко Илиевски

trajce jovanov

Leave a Comment