Почетна / Избор на Уредникот / Македонија се разведува од себе си.

Македонија се разведува од себе си.

Државата Македонија е во бракоразводна парница. Се разведува самата од себе си.

Институција на институција не верува.

Управен суд не верува на други, другите не му веруваат нему.

Министерство за труд и социјална политика  не го почитува Управниот, Агенција за вработување е против парламентот , бидејќи толкува закони.

Централен регистер против Агенција за спорт и млади.

Обвинителство против обвинителство.

Култура против култура.

Дефинитивно македонија се разведува од себе си.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *