Почетна / Занимливости / “Малиот принц“

“Малиот принц“

Националната установа Центар за култура “Ацо Шопов“ од утре започнува со организацијата на традиционалниот Фестивал  на претстави за деца  “Малиот принц“.На платото пред  Домот на културата ќе бидат одиграни три претстави. Народниот театар “Антон Панов“ од Струмица ќе ја иведе претставата “Дружината на Лајко Сезнајко“, Народниот театар од Куманово ќе ја одигра претставата “Приказна за една шума“ и Театарот за деца и млади од Скопје ќе ја изведе претставата земјата во која не се стигнува.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *