Радио Штип
Бизнис

Мангупи таксисти

Штипските такси компании се подготвуваат за новиот циклон, кој треба да донесе нови врнежи од дожд а можеби и снег.

Се подготвуваат за нов подвиг ќарење на црно.Додека траеше моќта на претходниот снег.Таксистите истите реалции до три километри ги возеа место за 50  за 100 денари.

На жртвите им било објаснето дека тоа е поради возење на снег.

Убаво мангупи таксисти, а кога ќе биде мај јуни, ќе возете ли безпари, односно возеното нема да го наплаќате.

Слични Новости

Косовските лекари со поголеми плати од македонските

trajce jovanov

Пад на курсот на еврото

trajce jovanov

Јавни претпријатија и Општини најголеми должници

trajce jovanov

Leave a Comment