Почетна / Избор на Уредникот / Место летување со ваучери, за замена бараат пари.

Место летување со ваучери, за замена бараат пари.

Од 15 јуни започна користењето на ваучерите за туризам со тоа започнаа и првите залоупотреби на истите. Дел од граѓаните кои добија ваучери наместо да летуваат на некоја од дестинациите во нашата земја и да резервираат сместување прашувале дали истите може да ги продадат и заменат за пари.Од Хотам велат дека кај дел од хотелите долж охриско струшката ривиера се јавувале лица но од нивна страна биле одбиени таквите понуди и истите биле пријавени до надлежните служби.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *