Почетна / Избор на Уредникот / Минатото ја превртува сегашноста и иднината
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Минатото ја превртува сегашноста и иднината

Една “патка“ вест што би рекле со модерниот сленг “Факе њуз“ навлече археолози на патот и тоа новиот пат Штип Кочани и Штип Пробиштип.

Градбата на патот Штип Кочани се развлекува минимум 6 месеци, додека да завршат археолозите со четчињата.

Нормално е закочувањето да чини дополнителни пари од џебот на граѓаните, кои поради археолошката љубопитност место да возат по безбеден и модерен пат шест месеци порано, ќе возат шест месеци покасно. Што ако поради четчињата загине некој по старите македонски патишта.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *