Почетна / Бизнис / Мирно лето дојранско!

Мирно лето дојранско!

Мирно лето дојранско.Тешко дури и невозможно летово граѓани на Македонија да одат на одмор поради редуцираните можности за напуштање на државава во други земји, кои имаат подобра летна туристичка понуда.Ни останува летната радост од домашната понуда.Македонија неспорно има природни убавини, но истите се далеку од организирана туристичка понуда.Ни остануваат Охридското , преспанското и дојранското крајбрежје.За штипјани најинтересно и најблиску е Дојран можат кога сакаа да скокнат во водата на езерото и да се вратат назад.Дури од задутре АвтоАтом –Кочани ја стартува секојдневната автобуска линија до Дојран.Автобусот во Штип пристигнува неколку минути пред 7 часот, а петнаесетина минути по 9 часот е во Дојран.од Дојран автобусот назад тргнува во 18 часот и 30 минути.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *