Почетна / Македонија / Млади од рурални средини.

Млади од рурални средини.

Во Штип  утре, точно на пладне во салата на Советот на општината Штип,се организира регионална активност во рамки на проектот Младите од руралните средини за интеграција на Македонија во ЕУ, и предвидува промоција на Регионалната платформа на НВО од источна и југоисточна Македонија, претставување на акции иницирани и реализирани од страна на млади активисти, како и на ставовите и препораките од младите за подобри услови за нивно образование, вработување и поквалитетен социјален живот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *