Почетна / Избор на Уредникот / Наставнички (не) авторитет.

Наставнички (не) авторитет.

Пред крајот на учебната година на социјалните мрежи се појавија фотографии од наставничка.

Фотографиите бог да чува.Наставничката  била на бања.

Оттогаш никој јавно дури ниту училиштето, дали фотографиите се вистински, ако се оригинални, што со наставничката.Доколку не се, што е превеземено, против креаторот на фотографиите и нивното пуштање во оптек.

Наставниците  беа авторитети, со своето молчење кажуваат дека некаде попат го загубиле својот авторитет ( чест и тоа вистинска чест на исклучоците).

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *