Почетна / Македонија / На чекор до почеток на градбата на брана на Отиња

На чекор до почеток на градбата на брана на Отиња

Штип  го доби клучниот документ за изградба на Брана на Отиња. Позитивното мислење од Институт за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија кое се чекаше подолго време, веќе го има, со што е отстранета и последната пречка за добивање на градежна дозвола…

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *