Почетна / Избор на Уредникот / Неранимајковците ќе ги брани клептоман.

Неранимајковците ќе ги брани клептоман.

Неранимајковците се во притвор.Обвинителството, иако сеуште го нема комплетирано обвинителниот акт, според првичните информации ќе се одлучи за класично насилство.Според се‘ што видовме, треба да се бара обвинение за неуспешен обид за убиство.Неранимајковците, силеџиите, дибеците ,не сакаше никој од штипските адвокати да ги застапува, дури и по цена да им бидат одземени лиценците.Бранител по службена должност е одреден човек кој во неколку наврати е фатен како краде од продавници.Како што одминува времето, така се повеќе се множат информациите за силеџиите.Луѓе кои ги познаваат велат дека тепањето на  девојки им било хоби.Други велат дека оделе по девојки во Кочани и Виница.Трети велат дека биле вклучени во забранети дејанија –проституција, но и истовремено дека биле “покривани“ од некој вработен во СВР Штип.Па оттаму нивното однесување е како да се макроа.Сето тоа се поткрепува со фактот дека во ваков случај се вклучило Бирото за јавна безбедност.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *