Радио Штип
Занимливости

Не се остава половина кров откриен

Од денеска во Дом на млади започнува реконструкција на кровот.Во првата адаптација беше променет кровот на делот кој што се гледа, додека на другата страна која е видлива само од исарот кровот остана непроменет.Откако беше направен план и проект и се обезбедени средства , денеска стартуваше рекострукцијата и на овој дел од објектот изграден уште за време на кралска Југославија.

Слични Новости

Угул гол, чисти куќи…

trajce jovanov

“Дарк лав“ нова премиера на “Репетициона 04“

trajce jovanov

Изложба во Дом на млади Штип

trajce jovanov

Leave a Comment