Почетна / Спорт / Ниту Илчо, ниту Чеферин фудбалска мафијо ќе ве спасат

Ниту Илчо, ниту Чеферин фудбалска мафијо ќе ве спасат

Веднаш по прес-конференцијата на Агенцијата за млади и спорт и барањето на директорот Дарко Каевски да се услогласи Статутот пред утрешното собрание, со соопштение се огласи Фудбалската федерација на Македонија која потврди дека доцна е за било какви промени на Статутот и собранието утре во Охрид нормално ќе се одржи.

А, било доцна арамии едни.Клубовите ве предупредуваа, молеа да не се прави циркус од фудбалот.Одржавте по општинските фудбалски сојузи изборни собранија , надвор од сите акти.Јавно ги елиминиравте тие што сакаат да ја подобрат “здравствената“ состојба на мак фудбалот.Но, вам ви се поважни парите.Да сме во кожата на Агенцијата, ВЕДНАШ ВЕ ИСПИШУВАМЕ ОД РЕГИСТЕРОТ НА СПОРТСКИ СОЈУЗИ.НЕМА ДА ВЕ СПАСИ НИТУ ИЛЧО, НИТУ НЕГОВИОТ ПРИЈАТЕЛ ЧЕФЕРИН.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Бронзен медал за Никола Нацев

Кик боксерот на штипскиот клуб “Гладијатор“, Никола Нацев, и од штотуку завршеното балканско првенство се …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *