Почетна / Избор на Уредникот / Нови ковид рецептури

Нови ковид рецептури

Полицајци во цивилка, денеска глобеа по градот, и тоа граѓани кои на отворено не носеа маска.За полицајците, одлуката на владата е ваква:Маска не се носи на отворено доколку може да се обезбеди  дистанца од 2 метри и доколку лицата не се групираат.И препорачуваме да бидат цело време на божемната рекреативна патека, па има да извдата пари преку норма.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *