Почетна / Бизнис / Нови финти на ЕВН – Талибанија

Нови финти на ЕВН – Талибанија

ЕВН-Талибанија, пак прави некој нејзин изум, со цел уште повеќе да ја цица немаштијата, а тие да имаат уште поголем профит.ЕВН има намера да ги дизлоцира постојните броила за потрошена електрична енергија.Ќе дојдат од дома , од сандачето во кое се наоѓа броилото, ќе го извадата и ќе го монтираат во кутија на бандера.Како тоа ќе дојдат до броилото, ако граѓанинот не се согласи.На чија сметка ќе биде повторното врзување на домашната мрежа.И зошто ЕВН сака да го прави ова оневозможувајќи му на граѓанинот да има увид во броилото, и состојбата со потрошената електрична енергија.ЕВН нема законско право да ја лимитира контролата на потрошената електрична енергија.Дека ЕВН е вистинска талибанија, доказ е целосната непослушност и оглушувањето од сите законски норми кога во прашање е граѓанинот и неговите права.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *