Радио Штип
Македонија

Обвинител, бизнисмени, јавни личности со диви градби

Советот на општината ја одржа 17-тата по ред седница од неговото конституирање. На дневен ред завршни сметки и извештаи за работа на институции основано од Советот на општина Штип.На дневен ред беше и информацијата за состојбата со дивото градење во Штип, низ призмата на градежниот инспектор.Инспекторот контатирал шеесетина диви градби, претежно додавки, и повел постапка .Не е за изненадување, но во листата на имателите на диви градби се обвинител, стопанственици,личности од јавниот живот на Штип.

Слични Новости

Маја Кикириткова , со нов проект “Елеазар“

trajce jovanov

Груевски планирал да бега уште во септември лани.

trajce jovanov

Како се калеше криминалната империја Камчев – Мијалков

trajce jovanov

Leave a Comment