Почетна / Избор на Уредникот / Образовниот систем функционира за учениците без државна матура
Future after school?

Образовниот систем функционира за учениците без државна матура

Околу 1400 ученици кои лани не полагаа државна матура сега ги плаќаат пропустите од системот од ланската година а оваа година повторно се одвоени  од вкупно пријавените за полагање државна матура.Државата веќе и закажааи датуми и за полагање државна матура.Како овие ученици да не беа изложени на ковид 19 или вирусот не важеше за нив.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *