Почетна / Македонија / Одделението за урбанизам има ново одговорно лице

Одделението за урбанизам има ново одговорно лице

Градоначалникот на Штип Сашко Николов почна со кадровските разместувања во општината.За почеток онаму каде што е најкритично, одделение за урабнизам.На местото на Павлре Радојев, за одговорно лице е поставена Лидија Глигорова Јанкова.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *