Почетна / Бизнис / Од грип ќе се спасат само скопјани.

Од грип ќе се спасат само скопјани.

Вакцинација против грип има но само во Скопје.Другите градови на почек.Можеби бројките од ковид 19 не се толу страшни, па треба да се направат пострашни, и затоа луѓето од другите градови освен скопје малку ќе почекаат да се вакцинираат од грип.Во најголемиот град што се смета за метропола, се продадени сите 2.000 вакцини по цена од 800 денари.Скопјани бараат уште толку, иако во деруги делови на државичката вакцини нема ниту за лек

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *