Почетна / Избор на Уредникот / Од човечка лакомост падна најстарото дрво.

Од човечка лакомост падна најстарото дрво.

Во паркот Бриони падна најстарото дрво според жителите од штипските кули.

Градежна оператива ги има поткопано корените на дрвото.Борот не ги издржа налетите на ветрот и се струполи на земја.Жените истурија едно чудо клетви, мажите милион пцости упатија кон инвеститорот јужно овошје  поради уништување на боровата шума.Клетвите и пцостите не им ги пренесуваме на надлежните од страв на политички реваншизам.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *