Почетна / Македонија / Ораторска вечер на УГД

Ораторска вечер на УГД

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ и Клубот на оратори ја  организираат деветта по ред Ораторска вечер на УГД.

Овој настан е место каде студентите јавно говорат на теми кои се од нивен интерес.

Тоа е место каде тие слободно можат јавно да го искажат својот став и да ги покажат своите ораторски способности.Ораторската вечер ќе се одржи вечерва  во Мултимедијалниот центар на УГД  со почеток од 19 часо

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *