Почетна / Балкан / Паранојата на српската политика

Паранојата на српската политика

Иако сите во регионот се обидуваат да ја убедат јавноста дека се залагаат за решавање на косовскиот проблем, изгледа некои од нив зад грб работат против Србија.
За тоа кога и зошто е составен тим од искусни разузнавачи, како е замаскирана нивната работа, зошто за својата субверзивна дејност ја избрале Македонија и во кои уште држави се води кампања против Србија и дали постои опасност од нови судири во регионот, опширно ќе објави денешен Курир.рс во печатеното издание.

Според медиумот кој е под контрола на режимот на Вучиќ, шпионите отвориле автосалон во Скопје, откаде го шпионираат српскиот вожд.

Класична српска политичка параноја.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Отпатува“ – Милан Лане Гутовиќ, алијас Шојиќ.

По краткотрајно боледување , овој свет го напушти и отпатува со својата “бела лаѓа“ познатиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *