Почетна / Бизнис / Парите за екскурзии, сеуште екскурзираат.

Парите за екскурзии, сеуште екскурзираат.

Пропаднаа парите за екскурзиите.Огромен број на граѓани се гневни и на училиштата и на туристичките агенции не поради тоа што пропаднаа наставно научните екскурзии, туку поради тоа што неможат да си ги вратат уплатените пари.По правило системот  ги упатува од еден субјект до друг субјект, по принпипот, тате на мама, мама на тате и детето е без капа.Уште почудна е никаквата рекација на надлежните, молчат и гледаат сеир.Ги нема ниту училишните одбори, уште помалку комисиите за образование, образовните инспектори и на крајот Советот институција која дава согласност за организирањето на училишните екскурзии.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *