Почетна / Избор на Уредникот / Патека за кајак на диви води.

Патека за кајак на диви води.

На градежниците особено на “специјалистите“ за мостови им се брза.

Итаат да донесат купишта на карпи и да ја потрупаат Брегалница.

Наводно правеле мост .Суштината е сосема поинаква.

Градењето на мостот е маска да не се зборува во јавноста и разбира се во политичките кругови дека се реализира идеа на “поранешниот“ за изградба на патека за кајак на диви води.Брзината на дотекот на водата па и камењата се тамам, уште да имаме кајаци.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *