Почетна / Избор на Уредникот / Патека за шлепери, чат пат и автомобили.

Патека за шлепери, чат пат и автомобили.

Во населбата “Осми Ноември, неппосредно до пешачката патека,регистриравме и аргументиравме паркирани ишлепери, кои  овие денови ги револтираат граганите. Среде зелениот појас, на неколку метри до пешачката зона во населбата Осми Ноември, овие грдосии се причина повеќе за дополнителна нервоза кај граганите, поради дрското нарушување на она што се вели зона за рекреација и одмор. На потег се надлежните органи и полицијата. Сеуште е свежо сеќавањето кога неодамна, по патеката предвидена за пешачење, се движеа и автомобили.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *