Почетна / Избор на Уредникот / Петарди:Од играчка-плачка

Петарди:Од играчка-плачка

Татнежи од петарди и друг пиротехнички материјал се слушаат навечер во Штип.МВР апелира да не се користат и предупредува дека казните се високи од 200 до 500 евра.Пиротехничките средтства сосе петардите според амбалажата сега се донесуваат од Косово и Албанија, па преку наши пријатели завршуваат во Штип.Децата да се порадувале.Од минатите искуства, од играчка лесно доаѓа доплачка, откако некое дете ќе загуби прсти, не дај боже и цела рака.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *