Почетна / Избор на Уредникот / Петиција за добро просторно уредување

Петиција за добро просторно уредување

Граѓани на Штип кои живеат на улицата Христијан Карпош-трите кули, денеска почнаа да потпишуваат потписи, односно петиција за реконструкција и уредување на парцела  која е премин од Христијан Карпош, кон улицата Сл.Стојменски.Жителите упатуваат прашање до надлежните, колку века треба да поминат за да се уредат тие стотина метри квадратни простор.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *