Почетна / Избор на Уредникот / Пируетите на еден четирицикл

Пируетите на еден четирицикл

Пируети од четирицикл.Да баш така квадроцикл или четирицикл среде снег и среде град правел пируети за уметничики впечаток.Тие свои еквилибристички  способности се демонстрирани повеќе минути на кружниот во центарот  на Штип .Откако таму заврѓил цикрусот, истиот тој циркус продолжил  на крстосницата пред К‘ртеке, и таму пируети и оттаму циркусот си замина, но не заврши кај СВР Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *