Почетна / Бизнис / Платата на обичниот граѓанин, не е за споредба со платата во МЕПСО

Платата на обичниот граѓанин, не е за споредба со платата во МЕПСО

МЕПСО излегуваат навредени од тоа што разни граѓански асоцијации се против покачувањето на цената на електричната енергија,при тоа велејќи дека не било коректно да се споредува цената на струјата со платите на граѓаните.Нормално дека не е во ред.Мепсо поради загубите си поделија дебели дивиденди и К-15 во висина безмалку од 500 евра.Е, не држи споредба плата на обичен работник со К-15 на вработен во Мепсо, да не говориме за хонорарите на Управниот и надзорниот одбор.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *