Почетна / Бизнис / Плати и половина на државата и вози со македонски таблички

Плати и половина на државата и вози со македонски таблички

До крајот на октомври следната година сите иматели на автомобили со странски регистерски таблички, истите треба да ги префрлат на домашни.тоа можат да го направат овие сопственици по цена пониска за 50проценти од нормалата.Сопствениците кои возеле автомобили со странски таблички, а управувачкиот сет им е по британски стандард, не ќе можат согласно македонските закони, да ги регистрираат овие возила.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *