Почетна / Бизнис / Поефтин роаминг на Балканот

Поефтин роаминг на Балканот

Од 1-ви јули цените на роаминг ќе бидат пониски за 27%, а од 1 јули 2021 година роаминг би требало да се укине во земјите од Западен Балкан

.Регионален договор за роаминг, кој од 1 јули, ги намалува цените за роаминг на земјите од Западен Балкан беше потпишан во Белград од страна на претставниците на Северна Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Косово и Србија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Ќе се откупат 90милиони килограми грозје

Винариите ќе откупат околу 90 милиони килограми грозје, соопшти денеска претседателот на регионалното здружение „Лозароовоштари” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *