Почетна / Избор на Уредникот / Полу и неписмени, ги знаат сите “дупки“ во законите

Полу и неписмени, ги знаат сите “дупки“ во законите

ПОлуписмени, а најдобри познавачи на дупките во Законите.Трошат односно крадат струја и никој ништо не им може.Трошат на тој начин и вода, и тоа во летно време трошат толку вода, колку да се дополни на пример Преспанското езеро, и сето тоа за ич пари.Купуваат автомобили кое се пред расход, и ги возат, не да ги возат се убиваат од возење, ем немаат нови сообраќајни, ем немаат никакви возачки, и возат ли возат.одвреме навреме во нив превезуваат и потоа препродаваат крадени дрва.И пак никој ништо не им може.Ако се полуписмени и живеат во картон сити,сите тие ги знаат и тоа имаат одлично познавање од дупките по законите.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *