Почетна / Избор на Уредникот / Помини ако можеш

Помини ако можеш

Штип има премногу моторни возила, кои сопствениците ги паркираат таму каде што не треба, и каде ќе им текне.Не само автомобили , туку и камиони за транспорт на земја шут и друг градежен материјал се паркираат по тротоарите.Ако им приречете нешто добивате одговор на селски начин:“Ти ли бе батка ќе ни кажуваш“.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *