Почетна / Избор на Уредникот / Потребни се казни, а не муабети.

Потребни се казни, а не муабети.

Џабе е говорење кога нема последици за неодговорно однесување.Ова е вистинската  дефиниција за многу појави, меѓу кои и  злоупотребата на мопеди, велосипеди со помошен мотор, мотоцикли.Не престанува наездата од злоупотребата на овие октански потрошувачи и вреваџии по штипските улици.Не фермаат ни поплаки ину лоши реакции на жители, важен е ќефот.Посакуваме тој ќеф да им го зачинат надлежните институции  со по некоја убава казна.Ниту една казна не е така ефикасна , од онаа да ти бркне државата в џебот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *