Почетна / Бизнис / Пошти колку сакаш, услуги никакви цени секакви

Пошти колку сакаш, услуги никакви цени секакви

Македонија има 38 лиценцирани пошти. Од нив 18 имаат дозвола за работа на целата територија на Македонија.

И покрај толкава конкуренција цените воопшто не се конкурентни.Едно обично писмо не потешко од 10 грама, за да го испратите до скопје треба да платите 90 денари.

За некоја посебна услуга испраќањето на писмото чини 120 денари.

Во Македонија има толку многу пошти, а толку малку народ да си пишуваат меѓусебе.Па поштите станаа транспортни претпријатија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *