Почетна / Македонија / Превентивни мерки од поплави

Превентивни мерки од поплави

Заседаваше  Општински штаб за заштита и спасување со градоначалникот благој бочварски.Направен е план со се утврдени деталните активности во случај на поплави и други елементарни непогоди.Бурата “Андреа“ и последиците од неа, беа непосредна мотивација за заседавањето на општинскиот штаб за заштита и спасување

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *