Почетна / Македонија / Префарбување на Штип

Префарбување на Штип

Штип почнува да добива униформен ултра лик.Им текнало на млади, па со четки или со спрееви го редекорираат градот, по принципот каде ќе се најде слободен простор.Нашите закони велат дека и фасадата да ја сменеш ти е потребна дозвола од надлежна институција.Не верувам дека младежот го знаел тоа, но тоа истото треба да го знаат надлежните, па дури и надлежните за  имотот на граѓаните.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *