Почетна / Македонија / Пролетна дезинсекција

Пролетна дезинсекција

Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе ларвицидна  дезинсекција со цел уништување на ларвите на комарците. Третирањето ќе се врши во периодот од 09 до 13  часот.Со дезинсекцијата ќе бидат опфатени застојните води во урбаните населби и локалитети на трериторијата на општина Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *