Почетна / Македонија / Работа и по 22 часот

Работа и по 22 часот

Министерството за економија  информираше дека ќе им се излезе во пресрет на барањата на угостителите да можат да работат и по 22.00 часот, односно да се врати старото работно време какво што беше она пред здравствената криза.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *