Почетна / Избор на Уредникот / Реалната ментална состојба на општеството е Амди Бајрам

Реалната ментална состојба на општеството е Амди Бајрам

Амди Бајрам, Амди кола, Бајрам со мозокот.По бројните телевизиски настапи, зовреа и социјалните мрежи.Пост фестум!Амди Бајрам е огледало на реалната ментална состојба на општеството.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *