Радио Штип
Македонија

Ревносни!!!

Во полицијата во Штип има неколку ревносни полицајци, кои постојано ги бркаат сопствениците на домашни љубимци, особено кучиња да им ставаат заштитни маски, иако љубимците се ремен сопствениците ги шетаат.

Ревносни се овие неколку полицајци, но џебе им е кога така ревносно не се впуштаат во расчистувањето на криминалните активности во нивните редови, кои се отсликуваат и препознаваат преку:шверц на мигранти,  учество во распростирањето на дрога и други наркотични средства, потоа во подржувањето на кражби и насилства, кафеански рекет, организиран такси превоз со возила на полицајци и уште нешто слично.

Слични Новости

2222 година ќе биде изградена Клиничка болница во Штип

trajce jovanov

Хорхе купил два стана на име на синот, тврди Телевизија 24.

trajce jovanov

Кока кола пијат сите, јас сум претседател за сите. Кој друг ако не Амди Бајрам

trajce jovanov

Leave a Comment