Свирипичино

Крадците не крадат.

Курвите не се курваат.

Алкохоличарите не пијат

Наркоманите не се дрогираат

Политичарите не лажат и не крадат

Коцкарите не се коцкаат

Медиумите се во љубов

Катица има чест и углед

Грујо не е побегуља

Сето ова го има во Свирипичино.

Се` што набројавме, е отидено у Свирипичино.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *