Почетна / Избор на Уредникот / СДСМ против СДСМ

СДСМ против СДСМ

Не изминаа  две години  од победата на локалните, за СДСМ да си даде автогол, односно сам да се порази.А , како нема сам да се порази кога дел од локалните функционери прво што направија си ставија брада на себе, односно ги ставија сопругите за директори, браќа,братучеди исто на понекоја фотелја.Некои вработија и до десето колено.Секако дека и владењето на “тате и бате“ не е за потценување.Тоа е народниот флеш бек односно брзо сеќавање  за локалната власт кај граѓаните на Штип.Граѓаните не му помогнаа на ВМРО, туку со својот неглас  им помогнаа на некои лица од СДСМ побргу да си одат.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *