Почетна / Балкан / Сексипилот на политичко косово

Сексипилот на политичко косово

Поранешната косовска пратеничка, Дуда Балjе, го прикажа своето богатство во Агенцијата за борба против корупција.

Балје пријави стан од 60 м2, чија вредност е 80 илјади евра, пишува Индексонлајн. Во име на нејзиниот сопруг таа пријавила куќа од 500 м2, чија вредност е 150 илјади евра.Инаку, според податоците објавени на веб страница на Косовското собрание, Балје е на 42-годишна возраст, родена е во Призрен, а е доктор по менаџирање на човекови ресурси. Таа била пратеничка од редовите на коалицијата ВАКАТ. Додека пак во делот од биографијата се спомнува дека освен мајчиниот јазик, Дуда зборува и македонски и англиски јазик.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Отпатува“ – Милан Лане Гутовиќ, алијас Шојиќ.

По краткотрајно боледување , овој свет го напушти и отпатува со својата “бела лаѓа“ познатиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *