Почетна / Избор на Уредникот / Се брза градбата на кружниот тек

Се брза градбата на кружниот тек

Општината ги интензивира активностите на крстосницата над училиштето “Коле Нехтенин“.Овие неколку дена се работи и навечер, со цел да завршат сите предвидени земјени работи.

Планирано е на 31-ви март –недела, булеварот Гоце Делчев да биде затворен за сообраќај, за да може тој ден целосно да биде завршено асфалтирањето на таа делница заедно со кружниот тек.Асфалтирањето ќе трае само тој ден поради компактноста на асфалтната база.Во Штип ќе се влегува од Три Чешми кон 4-ти километар, Ново Село и од Три Чешми преку Таринци и Караорман во Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *