Почетна / Балкан / Се саклетисал човекот, па фрлал мебел од 4-ти спрат.

Се саклетисал човекот, па фрлал мебел од 4-ти спрат.

Снимката на жител на Чаплиња во Босна и Херцеговина кој фрла мебел преку балконот од четвртиот кат во зградата во која живее, ги „запали“ друштвените мрежи од целиот регион.

Ова е неверојатно. Снимам и не можам да верувам. Човекот од четвртиот кат на зградата фрла делови од кујна. Ова само кај нас може да се случи – напиша читател кој го пренесе „Čapljinski portal“.

Во видео снимката може да се види како машко лице фрла делови од мебел преку балконот во дворот на заградата, кои потоа се распаѓаат на повеќе делови и летаат наоколу во дворот.

За среќа, во тој момент никој не поминувал покрај зградата, затоа што тоа би било опасно по живот. Исто така, на тоа место често си играат децата од околните згради.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Отпатува“ – Милан Лане Гутовиќ, алијас Шојиќ.

По краткотрајно боледување , овој свет го напушти и отпатува со својата “бела лаѓа“ познатиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *