Почетна / Бизнис / Симпозиум “Dermatology 2020“

Симпозиум “Dermatology 2020“

Факултетот за медицински науки и Здружението на дерматовенеролози на Македонија организираат Научен симпозиум на тема „Dermatology 2020“, кој ќе се одржи на 16.3.2019 г. во Мултимедијалниот центар во Штип. Симпозиумот е акредитиран од стручна комисија на Лекарска комора на Македонија и се вреднува со 8 поени за слушатели. Котизацијата за учество не плаќаат а студенти или членови на Здружението на дерматолози на Македон

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Ќе се откупат 90милиони килограми грозје

Винариите ќе откупат околу 90 милиони килограми грозје, соопшти денеска претседателот на регионалното здружение „Лозароовоштари” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *