Почетна / Избор на Уредникот / Сменска администрација.

Сменска администрација.

Бирократијата која во секој поглед е прекубројна, ќе се реорганизира, но само заради Ковид 19.Имено со новите препораки ќе се работи  on line, ќе се работи оддома, или во смени.Во смени ако прва оди администрацијата составена од опозициски кадри, тогаш позициските ќе одат втора, и така ќе чекаат да им помине неделата, за да направат смена, колку да не им биде монотоно.И, онака ништо не работеа за народот.

.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *